Despre abator

Despre noi

Experiență

Cu o experiență de 15 ani în domeniu în abatorizarea animalelor din specia ovine și caprine, oferim produsele noastre la standarde europene, cu un personal calificat și profesionist. Încă de la începuturile acestui proiect, ne-am propus să ajutăm producătorii locali prin achizitiile facute direct de la ei, dar totodată să stimulăm și economia locală.

, Despre abator, Ovine Salaj
, Despre abator, Ovine Salaj

Colectarea animalelor

Crescătorii de animale, de pe raza județului și din județele învecinate, ne asigură constant animalele pe care urmează să le sacrificăm după o selecție riguroasă. Datorită acestui fapt ne asigurăm că producem carcase de ovine la cele mai înalte standarde. Suntem încantați de faptul ca furajarea animalelor în momentul de față se face în special dn producția proprie a fermierilor cu care colaborăm, ceea ce duce la un gust desăvârșit al carcasei. Suntem profesioniști în alegerea și trierea animalelor pentru abatorizare. Transportul acestora îl facem cu ajutorul camioanelor proprii pe care le deținem.

, Despre abator, Ovine Salaj

Capacitate de producție

Abatorul nostru este destinat EXCLUSIV abatorizării ovinelor și caprinelor, fiind situat în comuna Hereclean, pe drumul național 1H, lânga municipiul Zalău, într-o zonă favorabilă și cu tradiție în creșterea ovinelor și caprinelor. La ora actuală suntem abatorul cu cea mai mare capacitate de producție din regiunea Transilvaniei. Avem implementat programul HCCP, ce garantează un standard înalt al calității produsului.

Linia de procesare în abator are o capacitate de 150 capete pe oră (ovine și/sau caprine). Este o linie modernă, care poate să lucreze în trei trepte, fapt care duce la o capacitate de procesare foarte mare pe zi. Capacitatea camerelor de refrigerare este până la 3.000 de capete. Putem să livrăm până la 20 de tone pe zi  carcase refrigerate, preocuparea pentru calitatea produselor noastre fiind pe primul plan. Recent am început să livrăm și subprodusele rezultate în urma sacrificării animalelor. Pentru tot acest procedeu sunt angrenați peste 30 de oameni în tot procesul tehnologic.

Livrare și Transport

La nevoie putem asigura și transportul produsului finit, colaborând cu firme specializate de transport pe cale rutieră, navală și aeriana.

Rezultate și certificare

Confirmarea ”lucrului bine făcut” vine în urma multor comenzi onorate atât în țară cât și în străinătate, dar mai ales în țările Orientului Mijlociu. Recent am început desfacerea produselor noastre și în Iran, fiind acreditați de către I.V.O. Procedura HALAL implementată asigură o bună colaborare cu țările arabe.

De viitor

Pe viitor ne propunem să pătrundem pe piața prelucrării pieilor pentru a valorifica și acest produs care pierde tot mai mult teren în fața produselor de proastă calitate, care poluează extrem de mult mediul înconjurător.
Abatorul nostru își manifestă public deschiderea spre noi colaborări în domeniile mai sus amintite, indiferent de țara de destinație. Sperăm să deschidem noi piețe și noi colaborări în întreaga lume.